Steun het Antoni van Leeuwenhoek

Iedere kankerpatiënt een therapie op maat. Dat is de ambitie van het AVL. Uw steun wordt zeer gewaardeerd. Gebruik de doneerknop hieronder of doneer direct via IBAN NL26RABO0102900000.

ACTIES

  • Op 4 september hebben meer dan 2800 wandelaars ruim €68.000 opgehaald voor de strijd tegen borstkanker. Met dit bedrag wordt o.a. onderzoek van prof. dr. Sabine Linn gesteund.
  • Eind september is een groep vrienden en collega's van Hazerswoude naar Dublin gefietst. Er is een mooi bedrag opgehaald voor kankeronderzoek in het AVL. Het eindbedrag wordt nog bekend gemaakt. Wordt vervolgd!
  • Ton heeft een droom. Hij wil op de top van de Manaslu staan: de op zeven na hoogste berg op aarde. Met zijn beklimming zamelt hij geld in voor kankeronderzoek.
  • Op 1 oktober viert A Sister's Hope haar 10-jarig jubileum met een wandeling van 60 KM. Loopt u ook mee? Inschrijven kan nog.

NIEUWS

Acceptgiro

Helaas staat er een fout in het betalingskenmerk op de acceptgiro bij de onlangs verstuurde nieuwsbrief. Wilt u doneren, volg dan de instructies in de nieuwsbrief (zonder betalingskenmerk). Excuses!
Meer informatie

Vriendenbijeenkomst

Op 17 november vindt speciaal voor de Vrienden van de Antoni van Leeuwenhoek Foundation de Vriendenbijeenkomst plaatst. Onderwerp van gesprek is het Supportive Care Team.
Lees meer

Chequeoverhandiging HDKT

Donderdag 6 oktober mocht de Antoni van Leeuwenhoek Foundation een cheque van €30.000 in ontvangst nemen van de stichting Honderd-Duizend-Keer-een-Tientje.
Lees meer
Tekst die boven de Twitterbox komt te staan
  • Goed idee een #filter en we noemen hem de #rutterflutter? https://t.co/nIHDkGFzhIvrijdag 28 oktober 2016
  • RT @iamdivaofficial: Woof Woof 🐶 #snapchat #filter #instagood #instamood #goodafternoon 🌹💕 https://t.co/nuBV9fAWModonderdag 27 oktober 2016
  • RT @portofdenhelder: Op @northsea_energy paviljoen regio #NHN #OE16 #wereldpremiere #fijnstof #ultrafijnstof #filter Helders bedrijf #Envin…donderdag 27 oktober 2016