Steun het Antoni van Leeuwenhoek

Iedere kankerpatiënt een therapie op maat. Dat is de ambitie van het AVL. Uw steun wordt zeer gewaardeerd. Gebruik de doneerknop hieronder of doneer direct via IBAN NL26RABO0102900000.

ACTIES

  • Op 4 september hebben meer dan 2800 wandelaars ruim €68.000 opgehaald voor de strijd tegen borstkanker. Met dit bedrag wordt o.a. onderzoek van prof. dr. Sabine Linn gesteund.
  • Van 20-25 september fietst een groep vrienden en collega's van Hazerswoude naar Dublin. Via sponsors en acties halen ze geld op voor kankeronderzoek in het AVL.
  • Ton heeft een droom. Hij wil op de top van de Manaslu staan: de op zeven na hoogste berg op aarde. Met zijn beklimming zamelt hij geld in voor kankeronderzoek.
  • Op 1 oktober viert A Sister's Hope haar 10-jarig jubileum met een wandeling van 60 KM. Loopt u ook mee? Inschrijven kan nog.

NIEUWS

Jaarverslag 2015

Wat waren de inkomsten en uitgaven van de Antoni van Leeuwenhoek Foundation in 2015? Waar werden de middelen aan besteed en met welke resultaten? Lees het in ons jaarverslag.
Lees het jaarverslag

Dam tot Damloop

Op 18 september vond de Dam tot Damloop plaats. Tot nu tot is er ruim €70.000 opgehaald. Half oktober maken we de eindestand bekend. Steunen kan nog steeds!
Naar actiepagina's

Gift VriendenLoterij

Het AVL ontvangt €322.000 van de VriendenLoterij voor het project TomTom voor de OK, bedoeld om samen met KWF deze techniek beschikbaar maken voor alle ziekenhuizen in Nederland.
Lees meer
Tekst die boven de Twitterbox komt te staan
  • RT @kobakker: Dankzij @EtenInDeKlub #filter #koffie van @Keen_Coffee kunnen proberen! Waanzinnig! goeie koffie! #phoenix70 #coffee https://…dinsdag 20 september 2016
  • Dankzij @EtenInDeKlub #filter #koffie van @Keen_Coffee kunnen proberen! Waanzinnig! goeie koffie! #phoenix70 #coffee https://t.co/ZJfMfeJGZPdinsdag 20 september 2016
  • Daar zaten al die muggen deze zomer dus ! #massagraf #filter https://t.co/XOFxIF2Hrevrijdag 16 september 2016