Steun het Antoni van Leeuwenhoek

Iedere kankerpatiënt een therapie op maat. Dat is de ambitie van het AVL. Uw steun wordt zeer gewaardeerd. Gebruik de doneerknop hieronder of doneer direct via IBAN NL26RABO0102900000.

ACTIES

  • Met dit wandelevenement wordt jaarlijks een prachtig bedrag opgehaald voor borstkankeronderzoek. Doet u ook mee op 4 september?
  • In september fietst een groep vrienden en collega's van Hazerswoude naar Dublin. Via sponsors en acties halen ze geld op voor kankeronderzoek in het AVL.
  • Joop Koning gaat de uitdaging aan: hij loopt in de zomer een ultramarathon van 50 km en haalt daarmee geld op voor kankeronderzoek in het AVL.
  • Het begon als tijdverdrijf tijdens de chemokuren van haar man, en inmiddels haakt Carola allerlei knuffelbeestjes die ze verkoopt voor het goede doel!

NIEUWS

Jaarverslag 2015

Wat waren de inkomsten en uitgaven van de Antoni van Leeuwenhoek Foundation in 2015? Waar werden de middelen aan besteed en met welke resultaten? Lees het in ons jaarverslag.
Lees het jaarverslag

Dam tot Damloop

De voor-inschrijving voor de Dam tot Damloop op 18 sept is geopend! Steun ons kankeronderzoek en loop mee. Via de AVL Foundation kun je een felbegeerd startbewijs bemachtigen.
Meer informatie

Gift VriendenLoterij

Het AVL ontvangt €322.000 van de VriendenLoterij voor het project TomTom voor de OK, bedoeld om samen met KWF deze techniek beschikbaar maken voor alle ziekenhuizen in Nederland.
Lees meer
Tekst die boven de Twitterbox komt te staan
  • Belkor´s Knipsereien #165 #kirche #feuer #flamme #kerze #wordpress #filter #fotografie… https://t.co/ROH0Uf6HXa https://t.co/XpIkyyGLiEdonderdag 25 augustus 2016
  • 😂😂😂😂 poor JJ #dog #snapchat #filter #dogs #puppy https://t.co/OZn7tb9Xkjwoensdag 24 augustus 2016
  • Belkor´s Knipsereien #164 #kerzen #feuer #flamme #wordpress #fotografie #filter #blog https://t.co/c25yi9hsRP https://t.co/KbOrA68DWJwoensdag 24 augustus 2016